filmari nunti, filmari botez video nunta, fotograf nunta
universal video video corporate video nunti editare procesari fotografie portofoliu brevete contact galerie clienti
 
     
   
     
 
  • Filmari nunti:
  • Filmari botez, petreceri private, serbari, etc:

Filmari nunti, video nunta

FILMARI NUNTI, botezuri, petreceri private

Cum filmam si montam?

Filmare video nelimitata, post-productie asemanatoare filmelor profesionale cu un montaj divers, variatie de cadru, unghiuri complexe, muzica diversa pe "bit" sau ilustrativa cu personalizarea fiecarui film, in parte. Efectele digitale si tranzitiile dintre cadre sunt atent alese. Nu opturam sau supraexpunem claritatea imaginilor cu efecte de tot felul. Selectia video sau montajul la nunti poate contine INTRO cu peste 300-500 de unghiuri si cut-uri, doar pentru 5 sau 25 de minute de selectie video.

Munca pentru materialul video este evidentiata de timelinerul softului de montaj, datorita lipsei exagerarii de cadre date cu incetinitorul, tip "slow", tehnica folosita adesea pe piata de profil, pentru castigarea timpilor la montaj si filmare.

Universal Video! O orientare video cu iz jurnalistic, tocmai pentru evenimentul dumneavoastra privat (oficierea nuntii, botezului sau a petrecerilor dumneavoastra de familie sau scolare, aniversari, etc.).
                            

Daca dintre atatea oferte, site-uri inflorate si colorate pentru filmarile de nunti, cu greu va decideti. Acum priviti in sfarsit ceva concret:

Oferta prestari servicii audio-video (Video LOW COST with Quality)

Oferta noastra 2010:
•  Filmare video fara limita de ore (toate momentele esentiale ale evenimentului)
•  Format inregistrare MiniDV sau DVCam (casete semnal digital)
•  Camere video – handycam mare 3CCD, de rezolutie maxima (1 plus 1 de rezerva)
•  Monopd si trepied pentru stabilitate
•  Lumina pe camera plus reflector suplimentar de ambient, voleti, filtru. Blenda pt. portrete
•  Montaj personalizat cu imagini exlusiv din eveniment (fara cadre de tip "slow-speed")
•  Montajul contine: INTRO-rezumat si OUTRO
•  Piese muzicale special alese, tranzitii personalizate intre cadre, fonturi atent selectate
•  Produsul final predat pe DVD, intuitiv de utilizat
•  Meniul DVD personalizat; functionabil complet; usor de derulat materialul video
•  Pentru calitate, doar 120 de min., de video sunt arhivate pe un DVD de 4,7 GigaB (Rez.720X576PAL) sau HD Blu-ray la cerere
•  DVD-uri necodate si predarea casetelor MiniDV cu materialul brut, la schimb
•  Carcase de calitate tipografica, machetarea copertilor personalizata

Preturi 2010:
•  filmare nunta 950 lei
•  filmare botez 700 lei
•  copie DVD-uri plus coperti 100 lei
•  montaj rezumat intre 10 si 25 de min., incepand cu 250 lei
•  Fara suprataxa brut video: contravaloare casetelor aprox. 20 lei/ caseta
•  Optional, taxa de arhiva video pe server sau DVD, incepand cu 50 lei/an
•  Scenariu, regie, locatii, interviuri miri sau invitati, la cererea clientului
•  Suprapuneri Chromakey (tip ecran verde/albastru format 2x1,5m, 4:3) incepand cu 450 lei/ proiect procesat de max. 5 min
•  Grafica 2D, incepand cu 250 lei/proiect
•  Nou! Foto si film 3D de nunta, la cerinta clientului
•  Locatii filmari originale - in Romania (exclus: litoral sau parcuri), incepand cu 300 lei/locatie sau pentru "trash the dress vs ciorba de potroace".
                    

Montajul, rezumatul sau grafica 2D, 3D se pot diferentia mai ales in functie de incarcatura artistica a evenimentului si de dorinta clientului. Toate produsele sunt predate pe DVD-uri in acelasi pret. Sau la alegere se poate realiza caseta de emisie sau arhiva (brutul video) in format MiniDV, DVCam, Beta, VHS, avi, mpeg, vob, ISO, etc.

Filmarea in afara Bucurestiului presupune doar adaugarea costurilor combustibililor si ale operatorului, tehnicianului unde este cazul sau a echipamentelor.Mai multe despre ...

Mai multe despre productiile video si preturi...

1) Ce inseamna un produs video finit, o filmare? Un produs tangibil, palpabil, pe care sa-l poti lua de la hypermarket si sa-l platesti la casa? Si optional daca astepti pana de sarbatori, gasesti acelasi produs la oferta? Sau la pachet? In realitate nu este tocmai asa... Pentru ca un artist nu va realiza o pictura la fel ca un altul. Fiecare artist are in general o viziune nuantata (diferita), asupra aceleiasi teme de lucru. O categorie de oameni vor cumpara un tablou insa o alta categorie nu-l vor alege. La fel se poate spune si despre filmarea video si montajul care fac parte dintr-o a 7-a arta, ca si cinematografia.

Deci, este posibil ca anumiti clienti vor fi satisfacuti de un servicu video si altii, nu. Atunci cum faceti sa va gasiti artistul care este pe aceeasi lungime de unda cu a dumneavoastra? Noi, incercam sa satisfacem cerintele video ale tuturor clientilor printr-o discutie cu acestia, inainte de filmarea propriu-zisa, prin prezentarea unor "mostre" de video asemanatoare din arhiva noastra, pre-vizionarea locatiei sau chiar prin realizarea dupa filmare a 3-4 variante de montaj pentru acelasi material. Si toate in acelasi pret! Acesta este inca unul din avantajele colaborarii cu Universal Video.

O viziune universala, pentru un produs unic de arta-vizuala!

2)Ce operatori video nu ar trebui sa aveti la nunta?
Fara "cameramani" si fara "profesionisti"! Simplu, operatori video instruiti si dedicati (conform denumirii oficiale data si de Nomenclatorul de meserii din Romania). Da? Se poate! Doar la Universal Video.

3) Vocea clientul: "Oare sunteti compania potrivita? Oare sunteti scumpi? O sa iasa filmul meu bine, macar ca la televizor?" Da! O sa insa chiar mai bine din punct de vedere al creatiei (intrucat noi nu facem doar montaj liniar ca cel de stiri, ci non-liniar), insa tehnic fimarea va fi asemanatoare cu o productie tv... . "De ce, daca platesc 100, 200 sau 1000 de Euro pentru un botez, o conferinta de presa, spot sau o petrecere privata? La cablu platesc doar 5 euro (media pt. un abonament lunar la cablu) si am cele mai bune productii, stil Hollywood, BBC, italiene, etc. Doar pentru cativa lei pe luna?"

Intr-adevar, insa acele productii video cumuleaza abonamentele a milioane de telespectatori, produsul final avand uneori aparatura si bugete de mii de euro, doar pentru o ora de film de exemplu sau pentru un spot publictar de 15 secunde. Asadar, ar fi o utopie sa credeti ca bugetul "mare", de cateva sute de euro pe care dumneavoastra il alocati pentru filmarea proprie, va avea conditiile tehnice si umane comparabile cu cele ale productiilor pe care le vedeti zilnic la televizor, pe cablu sau satelit.
Asadar, eforturile pe care noi le facem fiti siguri ca sunt maxime si sumele sunt justificate (necesare pentru creatie, amortizarea aparaturii mereu noi, amortizari deplasari, taxe si impozite, forfetare, etc), pentru ca noi incercam din rasputeri ca filmarea dumneavoastra sa fie asemanatoare cu cea de la un post tv sau de la cinematograf. Suntem constienti de concurenta pe care ne-o face "ochiul dumneavoastra" gata format pentru productii de calitate si fiti siguri ca fiecare ban alocat catre firma noastra de productie video, reprezinta un efort pentru calitatea produsului dumneavoastra final.

Productie video. Link recomandat:
http://www.youtube.com/watch?v=lUp1Q6poxgw&feature=player_embedded
Ce fel de produs doresc o parte dintre clientii nostri: De calitate, rapid si ieftin!
Ce recomandam noi: De calitate, putin si-n fiecare zi!

Noi va furnizam profesionalism, operatori-imagine de teren sau de studio in functie de locatie cu echipamente adecvate la bugetul filmului dumneavoastra.

Filmarea se va desfasura fara o constrangere de timp si fara a ne limita la vreo oferta "la pachet", desi este o practica uzuala dupa anii 2000 in productiile video cu buget redus. Noi nu ne propunem sa tratam clientii dupa/la "pachet". Filmarea presupune casete de rezerva pentru orice eventual eveniment, spontan, acumulatori de rezerva, teoretic timp nelimitat.

Filmarea este personalizata si poate fi pregatita prin scenariu sau in shooting-board (plansa de cadre sau schite), previzualizarea locatiei, insa cel mai adesea stilul abordat de editare defineste produsul finit. Montajul este ultimul si reiese uneori dupa vizionarea materialului filmat care adesea contine evnimente neprevazute. Aici apar noi, si noi variante de post-procesare, pretul fiind in acest caz personalizat.

Cate ore filmam?
Primele filmari video, personale din anii `90 (nunti, botezuri, obiceiul taierii motului, etc), erau inregistrate pe casete VHS de 60, 180 si chiar 240 de minute. Astfel ideea cu un numar definit de ore si casete s-a impamantenit si se transmite la noi, din generatie in generatie, datorita acelui standard si limitare maxima de ore, pe care o oferea caseta VHS, pana in anii 2000. Mai nou, cate casete sau cate DVD-uri filmati? Intrucat nimeni nu poate sa garanteze un numar de ore fix, necunoscand viitorul exact al unui eveniment, noi nu avem o limita de ore. Si nu ne limitam sa mai filmam doar pentru simplul fapt ca am fi depasit un numar de ore eventual prenegociat sau dupa "pachet", stricand astfel clientului sansa de a revedea toate secventele evenimentului. Operatorul video presupune sa aiba la filmare, un numar de minim 4 casete SP, de o ora, cam cat poate mentine o filmare de calitate si chiar pana la 10 casete daca apar evenimente noi, spontane... Deci putem filma chiar si 10 ore pentru un eveniment de nunta cu o actiune reala de 3-4 ore, incluzand chiar si timpii premergatori actiunii.
    
Arhivarea produsului video se face la o rezolutie maxima pe un DVD de 4,7 Gb, intre o ora si jumatate, maxim 2 ore pe un blank. Sau pe blank-uri de 8,5-25 Gb, etc. Si in acest caz numarul de DVD-uri nu este intotdeauna relevant. Adica aceeasi ora de filmare poate fi inmagazinata pe un DVD sau pe 4 DVD-uri. Recomandarea fiind de a utiliza cat mai putine DVD-uri pentru acelasi film, insa la o rezolutie cat mai putin comprimata. In concluzie, conteaza calitatea arhivarii si nu cantitatea de DVD-uri.
        
OFERTE VIDEO:

Filmezi nunta la noi si primesti botezul gratuit!!! Pentru o filmare de nunta cu montaj, obtineti o filmare gratuita a botezului primului copil rezultat in urma mariajului dumneavoastra!

*Se incheie contract de prelungire pentru fimarea video de nunta cu termen de 12 luni de la realizarea primului eveniment filmat de noi, cu programarea filmarii botezului in avans cu minim 1 luna, pe perioada ofertei. Promotie valabila, doar pentru slujba de biserica, pentru toti clientii care isi exprima in scris cunostintele despre aceasta oferta pe una din adresele noastre sau pe email, ori fax.

Filmare video nunta gratis! Da, se poate! Daca ati fost exemplari si sunteti de acord ca filmul vostru sa ne reprezinte produsele, in campaniile noastre de marketing viitoare; Sau daca ati avut o locatie aleasa si inedita, momente originale; sau v-ati purtat exemplar cu echipa de filmare si respectati principiile video-cinematografiei ca o a 7-a arta (mai multe despre a 7-a arta), atunci filmarea dumneavoastra nu va mai fi tarifata.

Astfel, la noi se pot obtine reduceri de pret pentru serviciile video intre 40%-100%, in functie de natura evenimentului, insa doar dupa terminarea evenimentului si la propunerea Universal Video.

ALTE PRODUSE VIDEO:
Universal Video inchiriaza camera video, cu garantie si instruire non-stop pentru filmari personale si de tip night-shot sau pentru monitorizare paza. Servicul include: trepied, camera handycam sigilata, acumulatori, returnarea garantiei la predarea aparaturii. Preturi personalizate, incepand cu 300 lei/film.

Transpuneri video nunti pe telefonul mobil sau Ipod:
Transpunem nunta voastra in format video compatibil cu telefonul mobil (3gp, mp4, s.a.). Pentru vizualizare alaturi de prietenii dumneavoastra a filmului nuntii, fara a mai fi nevoie de televizor. Nunta sau evenimentul dorit poate fi vazut acum direct pe telefonul mobil, ipod, notebook-uri etc. Doar la Universal Video transpunerea video este gratuita (pentru un aparat mobil, marca Nokia), in cazul achizitei de la noi a unor servicii video si de montaj-full, la cererea clientului in scris.

NOU! Foto-Video TRIDIMENSIONAL
Vrei sa te indrepti spre viitor? Vrei sa fii diferit? Vrei sa lasi ceva unic urmasilor tai. Fa-ti fotografii si film la nunta, in format 3D! Mai multe despre >>


Galerie foto


universal video video corporate video nunti editare procesari fotografie portofoliu brevete contact galerie clienti