fotograf profesionist, fotografii corporate foto nunti, fotografii de produs
universal video video corporate video nunti editare procesari fotografie portofoliu brevete contact galerie clienti

Fotograf profesionist, fotografie nunta, foto nunti

          
 
Imaginea video este parca timp de o clipire, de aproximativ 25 de ori mai densa decat o singura fotografie. Video si imaginea fotografica (frame-urile) formeaza o armonie perfecta.

Universal Video are de-a face zilnic cu imagini fotografice. Astfel realizam personal, dar si cu ajutorul colaboratorilor nostri fotografii de produs, fotografie de nunta, portrete, foto peisaje si stock photography&video (fotografii de arhiva pt. campaniile dv.).

De asemenea, Universal Video realizeaza bannere web, book-uri de moda sau cu foita metalica, prelucrare si corectie foto, suprapuneri, colaje, machete, planuri foto sau sigle, fotogarafie tridomensionala.


Echipamente foto folosite:
•  Canon 5D mkII >> 21.1 Mpx - 5616 x 3744
•  Canon 5D >> 12.8 Mpx - 4368 x 2912
•  Sony Alpha 100 >> 10Mpx CCD

Obiective foto
•  obiectiv curent >> 70-200mm IS L f2.8
•  obiectiv curent >> 24-70mm L f2.8
•  obiectiv curent >> 18-70mm f1.3 ft Macro
•  obiectiv wide >> 16-35mm L f2.8
•  obiectiv tele >> 100-400mm IS L
•  obiectiv fix >> 135mm f2.0 L
•  obiectiv fix >> 28mm f1.8
•  obiectiv fix >> 50mm f1.4
•  obiectiv fix >> 85mm f1.8
•  obiectiv fisheye >> 15mm f2.8
         


NOU! Foto-Video TRIDIMENSIONAL

Vrei sa te indrepti spre viitor? Vrei sa fii diferit? Vrei sa lasi ceva unic urmasilor tai. Fa-ti fotografii si film la nunta, in format 3D!

Executam fotografii tridimensionale (3D) pentru evenimente personale sau publicitare predate pe suport CD sau hartie fotografica! Nu este nevoie de monitor polarizat, ci doar de un minim de ochelari 3D din carton, rosu-albastru, din comert. Experienta fiind unica!

This photo/video is 3D. So if you have some 3D glasses, put them on!   This photo/video is 3D. So if you have some 3D glasses, put them on!

Universal Video pune in pracica cele mai noi idei in domeniul fotografic si video. Fotografiile tridimensionale pe care le efectuam la evenimente diverse si mai ales la nunti si botezuri constituie o noutate in Romania. Imaginile 3D redau in proportie de 95% profunzimea adica adancimea din cadru. Astfel imaginile se vad prin fotografia 3D asa cum sunt ele percepute in realitate. Sau mai simplu, se poate spune "ca ies din marginile ecranului".De exemplu: intindeti mana si parca atingeti silueta mirilor sau a obiectelor din fotografie si daca inclinati sau rotiti capul puteti vedea obiectele din fata si spatele persoanei din fotografie, pe un anumit contur. Totul este mai real prin 3D. Puteti spune adio ecranului plat, 2D sau fotografiilor plate de pe hartie. De acum puteti privi imaginile ca niste holograme iesite in relief. Doar la noi puteti sa obtineti astfel de imagini, chiar la nunta sau cu prietenii vostri. Aceste imagini pot fi vazute acum pe orice monitor sau televizor utilizand ochelari in doua culori.

La orice comanda de fotografie 3D primiti gratuit 2 perechi de ochelari 3D red-cyan. Ochelarii speciali sunt ieftini si similari cu cei folositi in salile de cinema din mall-urile din Romania. Costul lor fiind intre 15 si 20 de ron. Pot fi folositi pentru poze 3D stereoscopice, jocuri 3D, reviste 3D, filme 3D, etc.

Fotografia si filmarea 3D reprezinta de asemenea un instrument ideal pentru promotii publicitare. Prin stereoscopie se adauga a 3-a dimensiune fotografiei, dandu-i un realism remarcabil.

Va dorim vizionare tridimensionala, placuta!

Galerie stock photography

De asemenea, putem sustine lucrari de calitate pentru print-uri si laminari, cutting-plotter, inscriptionari serigrafice si autocolante reflectorizante, cu aparatura proprie.

Producem imprimari fotografice sau panouri de circulatie, indicatoare stradale si de protectia muncii, inscriptionari reliefate pe tabla, plastic sau numere stradale si pentru vehicule nesupuse inmatricularii, etc.

Linkuri utile:
http://www.serviciifotografie.ro/
http://www.artanuntii.ro/
http://www.angelic.ro/
http://www.enunti.ro/

Telefoane fotografi:
0723298841; 0722506583; 0722462489


Galerie foto:
universal video video corporate video nunti editare procesari fotografie portofoliu brevete contact galerie clienti